De populairste drone van 2016!

[su_custom_gallery source=”media: 351,352,353″ link=”image” target=”blank” width=”190″ height=”170″ title=”never”]

DJI Phantom 2 Vision+

De Phantom 2 Vision+ is zonder twijfel de meest populaire drone met camera van het jaar 2014/2015 geworden. Dit is ook niet zo verwonderlijk gezien de vele extra functionaliteiten die deze biedt. De drone is erg gebruiksvriendelijk en je kan er direct mee gaan vliegen. De drone is gericht op beginners en gevorderden maar onze voorkeur gaat uit naar gevorderden.

DJI zegt dat je binnen 15 minuten al kan starten met vliegen. De praktijk wijst echter uit dat het eerst belangrijk is om goed de handleiding door te lezen anders maak je tijdens de eerste vlucht zo een crash! De Phantom 2 Vision+ is voorzien van een GPS waardoor het gemakkelijker is om ermee te vliegen.

Wanneer je de macht over de Phantom 2 verliest dan kan deze terugvliegen naar de locatie waar deze is opgestegen. Ook corrigeert de drone zichzelf als het bijvoorbeeld hard waait, en blijft deze op dezelfde positie hangen. Met de DJI phantom 2 vision+ kan met GPS modus gevolgen worden tot windkracht 4.

[su_button url=”https://www.toprc.nl/drones/drone-met-camera/” target=”blank” background=”#06c900″ color=”#ffffff” size=”11″ center=”yes” radius=”round” icon=”icon: arrow-right” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Direct bestellen![/su_button]

 

[su_list icon=”icon: check”]

  • -Makkelijk te besturen.
  • -Ingebouwd camera stabilisatiesysteem.
  • -Hoge kwaliteit camera waarmee full HD video op 1080p-30, 720p-60 kan worden opgenomen.
  • -Kan foto’s met 14 megapixels maken.
  • -4 GB micro SD-kaart
  • Interne GPS

[/su_list]

Deel dit met je vrienden!

Reageren

comments