Parrot Bebop 2 drone

Parrot Bepop 2 power drone

Parrot bebop 2 power drone.

Parrot Bebop 2 Power – de accu

De naam power heeft de parrot bebop 2 te danken aan de 2 accu’s die worden meegeleverd waarmee je allebei een half uur kan vliegen. Dat betekend dat je in totaal een half uur kan vliegen met deze drone! Op de parrot bebop 2 power drone zit een sportstand waarmee je tot wel 65 km/u kan bereiken. Zelfs met een windsnelheid van 60 km/u is de parrot bebop 2 power nog steeds inzetbaar.  De drone met camera word bestuurd door de meegeleverde Parrot Skycontroller 2. Hier kan je eenvoudig je mobiele telefoon aan koppelen. Met de Parrot Skycontroller 2 kan je tot wel 2 km ver vliegen met de Parrrot bebop 2 power drone.

[su_button url=”https://www.dronekopenonline.nl/website/Includes/TradeTracker/?tt=25051_12_225297_&r=%2FParrot-Bebop-2-Power” target=”blank” background=”#06c900″ color=”#ffffff” size=”11″ center=”yes” radius=”round” icon=”icon: arrow-right” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Direct bestellen![/su_button]

Parrot Bepop 2 power wat is er nieuw?

Wat is het verschil met zijn voorganger? Niet alleen de accu en het uiterlijk van deze drone met camera zijn veranderd. Ook heeft de Parrot Bebop 2 power allerlei nieuwe functionaliteiten erbij gekregen via het nieuwe flight assistance system. Mocht je de drone kwijtraken kan je deze nu eenvoudig terugvinden doormiddel van de “locate my bebop” functie. Via deze functie word er een kaart weergeven waar de drone met camera is en kan je deze makkelijk traceren, ook kan je de drone een geluid laten produceren zodat je deze kan horen. De parrot bebop 2 power drone heeft ook nog eens een follow me functie erbij gekregen. Met deze functie kan je de drone met camera een bepaald persoon of object laten volgen. Ook kan je nu met de touch & fly functie de drone vanaf je handpalm laten opstijgen.

Camera Parrot Bebop 2 Power drone. 

De camera zit aan de voorkant van de Parrot Bepop 2 power drone geïnstalleerd. Deze camera kan 14 megapixel foto’s schieten en in Full-HD filmen met 30 frames per seconde. De beelden worden over 3 assen gestabiliseerd, hierdoor heb je geen last van trillende beelden en kan je haarscherpe opnames maken. De Parrot Bepop 2 drone kan je nu ook op een bepaald object laten focussen waardoor de beelden nog scherper worden. Ook kan je met de drone met camera auto-shots maken zoals een 360 graden panorama. De drone met camera kan je ook nog eens voorgeprogrammeerde camera bewegingen laten maken, waardoor die op een bepaalde manier een persoon of object opneemt bijvoorbeeld de ‘orbit’ de ‘Tornado’ en de ‘Boomerang’.  Kortom genoeg om zelfs uit te gaan proberen.

Parrot Bepop 2 drone met camera.

[su_list icon=”icon: check”]

  • Bereik:                            2 km.
  • Accuduur:                        30 min per accu.
  • Aantal accu’s geleverd:      2
  • Filmcamera:                     1080P camera (Full HD)
  • Live meekijken:                Ja (via videobril of smartphone/tablet)
  • Fotocamera:                     14-megapixel camera
  • Gewicht:                          550 gram
  • Afmetingen:                     28 x 32 x 3.6 cm
  • GPS:                                Ja

[/su_list]

Deel dit met je vrienden!

Reageren

comments