toekomst drones

8 dingen die u in 2016 met uw drone kan doen.

Wat doet u volgend jaar allemaal met uw drone? Wij hebben hier 8 dingen op een rij gezet die u wellicht in 2016 kan doen met een drone!

1. Verkoop sneller uw spullen via internet!

Als u iets wilt verkopen waarom daarvoor niet een drone gebruiken? Om hoge kwaliteit beelden te schieten van uw auto die u wilt verkopen? Gegarandeerd dat u dan genoeg mensen trekt! Is het niet voor de auto dan is het wel voor de videobeelden.

2. Boeren.

Ben jij een boer? Waarom niet een drone gebruiken om alles in de gaten te houden! Een mooie aanvulling op de tractor. Drones kunnen gewassen in de gaten houden en zo doorgeven hoe het met de bewatering van bijvoorbeeld mais is. Een enorme kosten besparing!

3. Huisinspectie.

Zonnepanelen vies? of een inspectie van de dakgoot op overtollig blad? Normaal moet je de ladder op voor zulke dingen. Maar met een drone kan je het in enkele seconden controleren. Zo kan de drone doorgeven of je echt het dak op moet!

4. Eerste hulp.Ambudrone-1

Als iemand midden op straat een hartaanval krijgt. Kan een drone je leven redden! Volgens het TU delft heeft een drone een kortere aanvliegtijden dan de ambulance. Dankzij de ambudrone kan dus de overlevingskans van een hartstilstand toenemen van 8 naar 80 procent!

5. Bestel nu en over een half uurtje wordt het thuisbezorgd.

Een aantal pakketjesdiensten experimenteren al met drones die pakketjes bezorgen aan huis. Waaronder DHL die het al toepast op een Duits waddeneiland. De drones bezorgen daar medicijnen aan huis! Wat zou het ideaal zijn om iets online te bestellen en het dan al binnen een halfuur in huis te hebben!

6. Luchtmetingen.

Waarschijnlijk kunnen drones luchtmetingen gaan uitvoeren. Wat erg handig is in de grote steden, zo kunnen ze kijken hoe hoog de concentratie stikstofoxiden zijn.

7. Reizentravel-by-drone-maps-reizen-03

Wie geen geld heeft om verre reizen te maken. kan eenvoudig via deze website reizen. Op deze site staan videobeelden gemaakt met behulp van een drone. Jij kan eenvoudig een bestemming aanklikken en daar de natuur bewonderen.

8. Kind kwijt?

Jou kind vaak kwijt? Dat is geen probleem meer! Hang ze een gps zendertje om en de drone haalt ze zo weer op. Dus voortaan is jouw kind altijd op tijd voor het eten. En hoef jij ze niet meer iedere dag van school te halen!

Het grootste probleem van dit allemaal is is dat ze niet zomaar uitgevoerd mogen worden.( zie ook regelgeving voor drone-gebruikers.) Dus dat word maar afwachten of het daadwerkelijk allemaal gaat komen.

 

Bekijk ook:

– Top 10 mooiste beelden gemaakt met een drone!

– Parrot AR 2.0

Deel dit met je vrienden!

Reageren

comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.